Tekst objavljen: 18.03.2015 2:40        


BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Izmenjena organizacija saobraćaja putničkih vozova na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica i dalje će važiti od 4. do 9. marta, u vremenu od 10.10 sati do 15.10 sati, zbog radova na izgradnji drugog koloseka na delu pruge Pančevački most - Pančevo Glavna stanica. Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6.45 sati i iz Vršca u 9.44 sati za Beograd Dunav stanicu saobraćaće do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće

Izmene reda vožnje zbog radova na pančevačkoj pruzi

BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Izmenjena organizacija saobraćaja putničkih vozova na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica i dalje će važiti od 4. do 9. marta, u vremenu od 10.10 sati do 15.10 sati, zbog radova na izgradnji drugog koloseka na delu pruge Pančevački most - Pančevo Glavna stanica.
Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6.45 sati i iz Vršca u 9.44 sati za Beograd Dunav stanicu saobraćaće do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Beograd Dunav, saopštile su Železnice Srbije.
Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10.18 sati za Zrenjanin i u 11.47 sati za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice polaziće iz Pančeva Glavne u 10.52 sata za Zrenjanin i u 12.24 sati za Vršac, i neće saobraćati od Dunav stanice do Pančeva Glavne.
Voz iz Resnika u 12.50 sati za Pančevo Vojlovicu saobraćaće samo do Pančevačkog mosta, dok će voz iz Pančeva Vojlovice u 14.30 sati za Novi Beograd polaziti sa Pančevačkog mosta u 15.08 sati, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.
Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po redu vožnje i izmenama koje su i dalje ostale na snazi, navedeno je u saopštenju Železnica Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana