Tekst objavljen: 26.02.2015 11:30        


OHRID, 11. februara (Tanjug) - Predstavnici investicionih fondova u Indiji zainteresovani su za ulaganje u Ohridu, posebno u turizmu, zdravstvu, gradjevinarstvu i "zelenoj industriji". Kako prenosi makedonski portal "Ekonomski", to je najavljeno posle sastanka indijskih predstavnika sa zamenikom gradonačelnika Ohrida Angela Ianeva i šefa Odeljenja za turizam i lokalni ekonomski razvoj Djoka Apostolova.

Indija zainteresovana da ulaže u Makedoniju

OHRID, 11. februara (Tanjug) - Predstavnici investicionih fondova u Indiji zainteresovani su za ulaganje u Ohridu, posebno u turizmu, zdravstvu, gradjevinarstvu i "zelenoj industriji".
Kako prenosi makedonski portal "Ekonomski", to je najavljeno posle sastanka indijskih predstavnika sa zamenikom gradonačelnika Ohrida Angela Ianeva i šefa Odeljenja za turizam i lokalni ekonomski razvoj Djoka Apostolova.
Indijski privrednici, posle prezentacije razvojnih mogućnosti Ohrida, pozitivno su ocenili povoljne uslove za investicije, blizinu aerodroma i luka Solun i Drač, kao i najavljeno poboljšanje putne infrastrukture, piše portal.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana