Tekst objavljen: 11.03.2015 2:20        


SAN FRANCISKO, 24. februara (Tanjug) - Gugl se udružio sa više velikih američkih operatera mobilne telefonije koji od nedavno pokušavaju da blokiraju Epl na tržištu mobilnih plaćanja, da bi preinstalirao svoju aplikaciju za elektronska (e) plaćanja u kombinovanim mobilnim telefonima. Operateri AT||T mobiliti, Ti-mobajl SAD i Verizon vajrles integrisaće tokom godine aplikaciju za elektronska plaćanja "Gugl volet" u smartfone

Gugl s operaterima proanja Volet

SAN FRANCISKO, 24. februara (Tanjug) - Gugl se udružio sa više velikih američkih operatera mobilne telefonije koji od nedavno pokušavaju da blokiraju Epl na tržištu mobilnih plaćanja, da bi preinstalirao svoju aplikaciju za elektronska (e) plaćanja u kombinovanim mobilnim telefonima.
Operateri AT||T mobiliti, Ti-mobajl SAD i Verizon vajrles integrisaće tokom godine aplikaciju za elektronska plaćanja "Gugl volet" u smartfone koji funkcionišu pod Guglovim operativnim sistemom "Android", a u prodaji u SAD, naveo je Gugl na svom blogu, a preneo Rojters.
Gugl je dodao i da je kupio tehnologije kompanije Softkard, aplikaciju za mobilna plaćanja koju je napravilo više operatera mobilne telefonije pre nekoliko godina.
"Gugl volet" skladišti informacije sa kreditnih i debitnih kartica i omogućava klijentu da plaća kupovine povezujući svoj smartfon sa posebno opremljenim uredjajem.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana