Tekst objavljen: 18.03.2015 6:05        


NJUJORK, 3. marta (Tanjug) - Internet pretraživač Gugl (Google) namerava da razvije sopstvenu bežičnu uslugu, ali manjih razmera od drugih svetski poznatih firmi, najavio je podpredsednik kompanije Sundar Pićai. Prvi korak ka ostvarenju te ideje je da Gugl postane mobilni virtuelni mrežni operater, odnosno MVNO. Reč je o provajderima koji ne poseduju vlastitu infrastrukturu, već je iznajmljuju od mrežnih operatera kao što je T-Mobile, a on

Gugl pokreće vajrles uslugu

NJUJORK, 3. marta (Tanjug) - Internet pretraživač Gugl (Google) namerava da razvije sopstvenu bežičnu uslugu, ali manjih razmera od drugih svetski poznatih firmi, najavio je podpredsednik kompanije Sundar Pićai.
Prvi korak ka ostvarenju te ideje je da Gugl postane mobilni virtuelni mrežni operater, odnosno MVNO. Reč je o provajderima koji ne poseduju vlastitu infrastrukturu, već je iznajmljuju od mrežnih operatera kao što je T-Mobile, a onda kreiraju vlastite usluge i na taj način učestvuju u tržištu, prenosi portal Seebiz.
Uprkos manjem kapacitetu, Guglov vajrles (wireleš), trebalo bi ostatku sveta da "pokaže šta je sve moguće", smatraju u kompaniji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana