Tekst objavljen: 27.02.2015 2:55        


ATINA, 12. februara (Tanjug) - Pitanje mogućnosti razvoja dodatne saradnje izmedju Grčke i Srbije bila je samo jedna od tema o kome su u Atini razgovarali zamenica grčkog ministra turizma Elena Kondura i državni sekretar iz srpskog ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma Lukrecija DJeri. Na sastanku su potvrdjeni dobri odnosi izmedju dve zemlje, kao i izuzetna saradnja u sektoru turizma, javlja grčka novinska agencija ANA.

Grčka i Srbija jačaju saradnju u sektoru turizma

ATINA, 12. februara (Tanjug) - Pitanje mogućnosti razvoja dodatne saradnje izmedju Grčke i Srbije bila je samo jedna od tema o kome su u Atini razgovarali zamenica grčkog ministra turizma Elena Kondura i državni sekretar iz srpskog ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma Lukrecija DJeri.
Na sastanku su potvrdjeni dobri odnosi izmedju dve zemlje, kao i izuzetna saradnja u sektoru turizma, javlja grčka novinska agencija ANA.
Dogovoreno je da novootvorena kancelarija grčke Nacionalne turističke organizacije u Beogradu i Turistička organizacija Srbije zajedno rade na predlozima za unapredjenje već izuzetne saradnje.
Državna sekretarka DJeri boravi u Atini na poziv Grčko-srpskog poslovnog saveta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana