Tekst objavljen: 27.02.2015 10:15        


BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Eurobank Srbija dobitnik je ovogodišnje nagrade za najbolju banku u Srbiji u oblasti finansiranja trgovine koju tradicionalno dodeljuje renomirani američki finansijski časopis "Global fajnans" (Global Finance). Ove godine nagradjene su banke iz 84 zemalja, koje su odabrali urednici ovog časopisa na osnovu saveta analitičara iz ove branše, kao i ankete čitalačke publike.

Global fajnans:Eurobank najbolju trgovine

BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Eurobank Srbija dobitnik je ovogodišnje nagrade za najbolju banku u Srbiji u oblasti finansiranja trgovine koju tradicionalno dodeljuje renomirani američki finansijski časopis "Global fajnans" (Global Finance).
Ove godine nagradjene su banke iz 84 zemalja, koje su odabrali urednici ovog časopisa na osnovu saveta analitičara iz ove branše, kao i ankete čitalačke publike.
Kriterijumi za izbor pobednika bili su visina transakcija, globalna pokrivenosti, razvijen korisnički servis, konkurentna cena i inovativne tehnologije.
ĆNagrada Global fajnansa je svakako važna nagrada ne samo za Eurobank, nego i za celokupno unapredjenje uslova poslovanja u Srbiji", izjavio je Predrag Nikolić, rukovodilac odeljenja za transakciono poslovanje sa privredom Eurobank.
Nikolić je ocenio da priznanje u oblasti finansiranje trgovine ujedno predstavlja potvrdu pozicije Eurobank kao jedne od vodećih finansijskih institucija u Srbiji.
U saopštenju Eurobank navodi se da se da su najaktivniji u podržavanju uvozno-izvoznih aktivnosti preduzeća iz Srbije, čime su, ocenjuju, zaslužili ovu vrednu nagradu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana