Tekst objavljen: 26.02.2015 1:15        


Na računu razmene usluga sa inostranstvom ostvaren je višak od 0,1 milijardu evra, posle 1,4 milijarde u novembru, dok je robna razmena bila deficitarna za 1,9 milijardi evra, prema 1,1 milijarde u plusu u prethodnom mesecu, saopštila je francuska centralna banka, a prenosi Rojters. Na finansijskom računu registrovan je neto odliv direktnih investicija od 0,5 milijardi evra, prema odlivu od 2,6 milijardi u novembru.

Fdecembru proš

Na računu razmene usluga sa inostranstvom ostvaren je višak od 0,1 milijardu evra, posle 1,4 milijarde u novembru, dok je robna razmena bila deficitarna za 1,9 milijardi evra, prema 1,1 milijarde u plusu u prethodnom mesecu, saopštila je francuska centralna banka, a prenosi Rojters.
Na finansijskom računu registrovan je neto odliv direktnih investicija od 0,5 milijardi evra, prema odlivu od 2,6 milijardi u novembru.
Saldo francuskih investicija u inostranstvu bio je negativan za 2,8 milijardi evra, posle 0,1 milijarde u plusu u novembru, dok je saldo stranih ulaganja u Francuskoj bio negativan za 2,3 milijarde, posle pozitivnih 2,8 milijardi evra u prethodnom mesecu.
Na računu kapitalnih investicija zabeležen je neto odliv od 6,0 milijardi posle neto priliva od 8,0 milijardi evra u novembru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana