Tekst objavljen: 18.03.2015 3:41        


BARSELONA, 3. marta (Tanjug) - Proizvodjač opreme za telekomunikacione mreže Erikson i poluprovodnika Intel sklopili su partnerstvo radi izgradnje centara za podatke namenjene operaterima. Oni su se tako pozicionirali kao još veći konkurenti kompanijama Gugl, Fejsbuk i Amazon.

Erikson i Intel grade centre za podatke za operatere

BARSELONA, 3. marta (Tanjug) - Proizvodjač opreme za telekomunikacione mreže Erikson i poluprovodnika Intel sklopili su partnerstvo radi izgradnje centara za podatke namenjene operaterima.
Oni su se tako pozicionirali kao još veći konkurenti kompanijama Gugl, Fejsbuk i Amazon.
Finansijske odredbe sporazuma nisu objavljene, preneo je Rojters.
"Napravićemo opremu za centre za podatke koja će zaista omogućiti performanse slične onima koje stručnjaci za "klaud" tehnologiju prave za sebe same", izjavio je Hans Vestberg, izvršni direktor Eriksona, na konferenciji za štampu na sajmu mobilnih tehnologija MWC (Mobile World Congreš) koji se održava u Barseloni.
To će pomoći našoj klijenteli koju čine veliki operateri da usvoje dematerijalizovanu informatiku preko Intelovih centara da bi aktivnije konkurisali veb gigantima, dodao je najveći svetski proizvodjač opreme za telekomunikacione mreže.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana