Tekst objavljen: 24.02.2017 14:57        


Osiguranje domaćinstva dok ste na putovanju i popusti za putničko osiguranje samo su neke od povlastica koje se ovih dana mogu naći na štandu Dunav osiguranja na 39. beogradskom Sajmu turizma. Kompanija Dunav osiguranje koja se ove godine predstavila na najvećem Sajmu turizma u Jugoistočnoj Evropi, pripremila je specijalnu ponudu za sve svoje osiguranike.

Dunav osiguranje predstavilo popuste na Sajmu turizma

Pored toga, rekla je Soković, ljudi se više ne moraju brinuti "šta sa kućom" dok su na putu, jer Dunav osiguranje ima rešenje i za to.

"Naime, mogu da zaključe ugovor o osiguranju imovine i članova domaćinstva po specijalnoj ceni putem paketa "zimska čuvarkuća", kreiranom za pružanje osiguravajućeg pokrića u periodu godišnjih odmora".

Ono što je takođe česta briga svih koji putuju u inostranstvo, jeste šta ako se tamo razbole.
Soković je rekla da je "polisa putničkog zdravstevnog osiguranja zapravo zdravstvena knjižica u inostranstvu i bez nje ne bi trebalo ići na put", a kada su u pitanju polise Dunav osiguranja, njima su pokriveni troškovi počev od ambulantnog lečenja, troškovi nabavke sanitetskog materijala i propisanih lekov, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja - nezgode i osiguranje od građanske odgovornost.
Ukoliko je neophodno čak i prevoz do Srbije.

Dunav osiguranje je pripremilo i specijalnu porodičnu polisu osiguranja kojom deca do navršenih 18 godina potpuno besplatno osiguranje tokom putovanja u inostranstvu uz roditelje, pecizira Soković.

Obzirom da se na sajmu uplaćaju i aranžmani za leto, Soković je posetiocima sajma i korisnicima usluga Dunav osiguranja preporučila da se osiguraju zaključenjem polise za paket putnog osiguaranja koji štiti i od otkaza putovanja.

"To je otkaz aranžmana od strane putnika ukoliko se desi nešto nepredviđeno. U tom slučaju agencije vraćaju samo jedan deo novca, osiguravajuća kuća pokriva ostatak troškova", objasnila je ona.

Uz navedene popuste, korisnici usluga "Dunav osiguranja" koji s Kompanijom zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju ili ugovore paket putnog osiguranja imaju mogućnost da koriste i dodatne pogodnosti.

Ako na putovanje idete sopstvenim automobilom, Soković je preporučila Kasko osiguranje jer tada Dunav osiguranje odobrava 15 odsto popusta za plaćanje premije osiguranja ođednom, kao i 30 odsto popusta za osiguranje pomoći na putu.

"To je veoma važno ako se tokom putovanja dogodi šteta na automobilu ovom polisom obezbeđuje se asistencija potpuno besplatno i to važi i za Srbiju, ali i za celu Evropu", zaključila je Soković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dunav osiguranje sajam turizma u beogradu osiguranje doma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana