Tekst objavljen: 27.02.2015 2:10        


BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Drugi srpski ženski poslovni forum "Poverenje u žene" biće organizovan u petak, 20. februara, najavili su organizatori, koji poručuju da će na njemu biti reči o problemima koje žene imaju na poslu.

Drugi srpski ženski poslovni forum 20. februara

BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Drugi srpski ženski poslovni forum "Poverenje u žene" biće organizovan u petak, 20. februara, najavili su organizatori, koji poručuju da će na njemu biti reči o problemima koje žene imaju na poslu.
Kako se navodi u saopštenju, na Forumu će biti predstavljena i platforma za predloge i mogućnosti pronalaženja rešenja iz perspektive uspešnih žena iz sveta politike, privrede, umetnosti i novinarstva.
Neke od tema foruma biće "Žene na vrhu: Vreme za brži korak napred", "Put ka pravednijem svetu", "Žene podržavaju žene: Kako formalno i neformalno mentorstvo i obuka osnažuju položaj žena u kompanijama", "Žene lideri: strategija uspeha na radnom mestu".
Takodje, govoriće se o temama "Bez posla nema budućnosti: Veliki izazov u zapošljavanju mladih", "Umetnost kao prostor za slobodu izraza" i "Takmičiti se - saradjivati - stvarati".
Na Forumu će, izmedju ostalih, učestvovati predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, francuska ambasadorka u Srbiji Kristin Moro, makedonska ambasadorka Vera Jovanovska Tipko, ambasadorka Indije Narinder Chauhan...
Takodje, učestvovaće i potpredsednica IWC Beograd Beatris Grozdanić, predsednica Beogradskog foruma za političku izuzetnost Sonja Liht, pomoćnica ministra za rad i zapošljavanje Ljiljana Dzuver, predsednik Udruženja poslodavaca Srbije Nebojsa Atanackovic, izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović, predstavnica kompanije Tlenor Sandra Štajner...
Organizator Foruma je kompanija TGI Group International, a pokroviteljstvo konferenciji su dali Udruženje poslovnih žena Srbije, Srpska asocijacija menadžera i Medjunarodni ženski klub - Beograd. .
Medijski partneri su Prva TV, Tanjug, Naxi radio i magazin Poslovna žena, a konferenciju su podržale kompanije Ernst||Young, Mg Mivela i Pharmanova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana