Tekst objavljen: 03.04.2017 15:02        


BEOGRAD, 3. aprila (Tanjug) - Dobitnik nagrade za investiciju godine u Srbiji "Aurea 2017" biće proglašen u sredu, 5. aprila, na svečanoj dodeli u Aeroklubu u Beogradu, koju organizuje poslovni portal "eKapija". 

Dodela nagrade za investiciju godine

U najuži izbor za ovogodišnju nagradu, koja se dodeljuje devetu godinu za redom u cilju promovisanja projekata značajnih za održivi razvoj srpske privrede, ušlo je osam projekata, navodi se u saopštenju organizatora.

Među njima su projekat "Agrisens" - Softver za analizu podataka sa poljoprivrednih površina, zatim "Weiš Light" - Prva srpska fabrika LED sijalica, "PetroSOLAR" - Inteligentni mobilijar na solarnu energiju i "VisMedic" - Internet platforma za telemedicinu.

Pored njih za nagradu se nadmeću i projekti "Elektrovat" - Primena najbolje prakse u izgradnji MHE Beli kamen, "OrganicNet" - Društvena tržnica organske hrane, "Hydrogen Tećnologies" - Mašina za dekarbonizaciju SUS motora vodonikom i "Ono Bikes" - Električni bicikl Arćont.

O pobedniku odlučuje stručni žiri, a dobitnik glavne nagrade je kompanija koja se najbolje rangira po tri kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

Pored glavne nagrade, biće dodeljena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost.
Kako najavljuju iz "eKapije", na svečanosti će pored predsatvnika finalista učestvovati i Željko Sertić, v.d. direktora Razvojne agencije Srbije, Vladimir Medan, član Odbora direktora Agencije za osiguranje depozita, Zdravko Lončar, direktor ĆeKapijeĆ, i drugi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana