Tekst objavljen: 12.03.2015 10:35        


BEOGRAD, 25. februara (Tanjug) - List Danas je greškom objavio vest da postoji veza izmedju milijardera madjarskog porekla Džordža Sorosa i Mid Europa Partners (MEP), koji je kupio Denjub grupu. "Ne postoji veza izmedju Sorosovog i fonda Mid Europa Partners koji je kupio Denjub grupu", piše list u današnjem izdanju.

Danas:Ne postoji veza izmedju Sorosa i MEP

BEOGRAD, 25. februara (Tanjug) - List Danas je greškom objavio vest da postoji veza izmedju milijardera madjarskog porekla Džordža Sorosa i Mid Europa Partners (MEP), koji je kupio Denjub grupu.
"Ne postoji veza izmedju Sorosovog i fonda Mid Europa Partners koji je kupio Denjub grupu", piše list u današnjem izdanju.
Vest da je Soroš zainteresovan za Galeniku list je objavio juče u sklopu rečenice da je on pre par nedelja kupio Denjub fuds gruu u čijem vlasništvu su Imlek, Bambi, Knjaz Miloš i Subotička mlekara.
"Ta informacija, medjutim, nije tačna", piše Danas i podseća da je Denjub grupu kupio londonski investicioni fond Mid Europa Partners, specijalizovan za investicije u centralnoj i istočnoj Evropi", piše Danas.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana