Tekst objavljen: 10.03.2015 10:10        


BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Kompanija ĆD ExprešĆ, koja se bavi brzom dostavom i slanjem pošiljaka, od marta će početi sa medjunarodnim prijemom i isporukom posiljki u Srbiji. Direktorka te firme Ljiljana Karaklajić, kojoj je inače revizorsko-konsultantska kuća ĆErnst i JangĆ prošle sedmice uručila priznanje za najboljeg preduzetnika godine u kategoriji "Brzorastućii preduzetnik godineĆ.

ĆD ExprešĆ:Od marta i medjunarodnu isporuku pošiljku

BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Kompanija ĆD ExprešĆ, koja se bavi brzom dostavom i slanjem pošiljaka, od marta će početi sa medjunarodnim prijemom i isporukom posiljki u Srbiji.
Direktorka te firme Ljiljana Karaklajić, kojoj je inače revizorsko-konsultantska kuća ĆErnst i JangĆ prošle sedmice uručila priznanje za najboljeg preduzetnika godine u kategoriji "Brzorastućii preduzetnik godineĆ.
Ona je za Tanjug objasnila da se "D Ezpreš" od 2008. godine bavi ekspresnom kurirskom dostavom i brzim slanjem i uručivanjem posiljki na teritoriji cele Srbije.
Iz godine u godinu kompanija beleži konstantan rast, navela je Karaklajić koja je prethodnih 20 godina radila u JP PTT Srbije Ć Pošta Srbije, a zatim prešla u privatnu kurirsku službu koju je, zajedno sa tadašnjim vlasnikom firme, nastojala uspešno da razvija.
ĆSsto se tiče 'D Expreša', radimo usluge danas za danas i usluge za 24 sata, a od marta počinjemo i sa medjunarodnim prijemom i isporukom pošiljki preko strateškog partnera 'Skaj neta'Ć, kazala je ona za Tanjug.
Kompanija ĆD ExprešĆ biće glavni centar za Balkan i imaće mogućnost da preuzima i isporučuje medjunarodne pošiljke, objasnila je sagovornica Tanjuga.
Kako kaže vlasnica, kompaniju karakteriše to što je za kratak period jako brzo porasla, a da bi do toga došlo moralo je da se poradi na visokom kvalitetu usluge, kao i savremenom načinu poslovanja...
ĆTo znači da kod nas ne postoji papir i olovka, sve se radi putem i PDA uredjaja", ispričala je ona precizirajući da posredstvom najsavremenijeg softvera programa prati svakog kurira na terenu i upućenu pošiljku.
ĆPošiljku cemo prevesti sa tacke A do do tacke B, ali naša prednost je što klijentima pruzamo sve prateće informacije i izvestaje odnosno korisnik moze dobiti poruku da je posiljka isporučena, a možemo poslati i sms najavu da ce korisnik dobiti posiljku. Potom, kad nekoga ne nadjemo na adresi on će biti obavešten da smo bili i može da nas kontaktira i kaže kada ce biti u mogućnosti da primi posiljkuĆ, kazala je Karaklajić.
Namera joj je objašnjava da nakon što se odlučila za privatan biznis osmisli uslugu koju niko u Srbiji ne pruža, pa ni Pošta, a da, kako navodi, Ć to bude na jednom svetskom nivouĆ.
U firmi trenutno ima oko 590 zaposlenih od kojih su većina muškarci jer je posao takav da je njihovo zaduženje da nose teške pakete.
Ipak, Ljiljana je, kaže, gde god je mogla i imala priliku zaposlila i po neku ženu.
Kako je kazala, nastoji da radi i posluje u najsavremenijim uslovima, po najsaveremenijim standardima, medju kojima je i onaj za bezbednost i tajnost podataka.
Priznanje ĆErns i JangaĆ joj, ističe, mnogo znači kao podstrek za dalji rad, kao i to što je prepoznat njen dosadašnji trud, odnosno ulaganje u IT opremu, edukaciju zaposlenih...
Veliku sanšu i nadu kaže, polaže u mlade pa je tako nedavno angažovala jednu devojku, ekonomistu po struci koja će u naredne dve godine sa knjigovodjom koja će u medjuvremenu otići u penziju obučiti se za taj posao.
ĆOvo je specifična delatnost i ne mozete lako naći stručnjaka iz te oblastiĆ, kazala je ona istuičući da će kompanija pažnju usmeriti i dalje na edukaciju i inovacije u novim uslugama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana