Tekst objavljen: 09.04.2017 11:00        


ZAGREB, 9. aprila (Tanjug) - Predsednik opozicione Hrvatske narodne stranke i potpredsednik Hrvatskog sabora Ivan Vrdoljak kritkovao je danas vladu zbog, kako kaže, oklevanja i neodlučnosti kada je u pitanju Agrokor i zatražio brze i efikasne rezultate.

Brzi i efikasni rezultati za Agrokor,vlada oklevala

On je podsetio da je Vlada Zakonom o postupku izvanredne uprave preuzela odgovornost za sve što će uslediti s Agrokorom, a ko će biti poverenik za Agrokor ne zanima ga, već samo da bude brz i efikasan, javlja Hina.

"Opozicija neće definisati osobu koja bi trebalo da bude taj poverenik, jedino su bitni brzi i efikasni rezultati. Kredit za Agrokor mora biti zatražen u jednom danu kako bi se poslala poruka dobavljačima da i dalje isporučuju svoje proizvode", rekao jeVrdoljak.

On je ukazao da dok Ivica Todorić i porodicu krivi za ovu situaciju, Vlada se poslednjih meseci nije bavila time nego istorijskim arhivima.

"Situacija u Agrokoru zbog oklevanja i neodlužnosti Vlade danas je znatno gora nego pre tri meseca", rekao je Vrdoljak i podsetio da je ministar Zdravko Marić nedavno rekao da je sve pod kontrolom. "Odgovornost za njegovo prisustvo u Vladi nosi Plenković koji bahatošću i arogancijom pokušava sakriti nerad", tvrdi Vrdoljak.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana