Tekst objavljen: 18.03.2015 2:11        


BARSELONA/TORONTO, 3. marta (Tanjug) - Kompanija Blekberi predstavila je danas smartfon osrednjih performansi "lip" (leap), koji treba da zameni model Z3 lansiran pre godinu dana, u nadi da će privući korisnike na nekim tržištima u razvoju. Uredjaj će najpre biti komercijalizovan u SAD i Evropi, kako se očekuje u aprilu, po ceni od 275 dolara (246 evra), saopštila je kanadska kompanija na sajmu mobilnih tehnologija MWC (Mobile World

Blekberi predstavio na MWC nov smartfon srednje klase

BARSELONA/TORONTO, 3. marta (Tanjug) - Kompanija Blekberi predstavila je danas smartfon osrednjih performansi "lip" (leap), koji treba da zameni model Z3 lansiran pre godinu dana, u nadi da će privući korisnike na nekim tržištima u razvoju.
Uredjaj će najpre biti komercijalizovan u SAD i Evropi, kako se očekuje u aprilu, po ceni od 275 dolara (246 evra), saopštila je kanadska kompanija na sajmu mobilnih tehnologija MWC (Mobile World Congreš), koji se održava u Barseloni.
Blekberi planira i da narednih meseci lansira još dva modela sa tastaturom.
Jedan od njih biće model velikih preformansi, opremljen onim što Blekberi zove "taktilni ekran sa dve zaobljene ivice" i klizećom tastaturom, preneo je danas Rojters.
Ta karakteristika podseća na najnoviji Samsungov smartfon "galaksi".
Telefon će, kako je saopštio izvršni direktor Blekberija, Džon Čen, biti lansiran tokom ove godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana