Tekst objavljen: 02.12.2016 15:22        


Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je da u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje besplatne edukacije za mala i srednja preduzeća iz oblasti trgovine, kako bi unapredili znanja iz ključnih oblasti trgovinskog poslovanja.

Besplatna edukacija za mala i srednja preduzeća

Kako se navodi, ta akcija čiji je cilj razvoj sektora malih i srednjih preduzeća se organizuje tradicionalno i danas i sutra će profesori Ekonomskog fakulteta održati zainteresovanima besplatna predavanja.

Dodaje se da su osnovne teme koje će se obraditi na predavanjima: Uticaj promena na novu poziciju trgovine u privredi, Menadžment prodaje u malim i srednjim trgovinskim preduzećima, Prodaja i prodajni proces u preduzećima, kao i Kupac kao središte poslovnih napora i Izgradnja brenda malih i srednjih trgovinskih preduzeća.

"U razvijenim tržišnim ekonomijama, a sve više i u Srbiji, pokazuje se zaostajanje malih i srednjih preduzeća u odnosu na veća trgovinska preduzeća na tržištu. Sve dinamičnije promene, kako u sektoru trgovine, tako i u poslovanju uopšte, nameću potrebu konstantnog usavršavanja zaposlenih kako bi se preduzece što bolje pozicioniralo na tržištu", piše u saopštenju Ministarstva trgovine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mala i srednja preduzeća edukacija besplatan program trgovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana