Tekst objavljen: 08.03.2015 4:35        


BEOGRAD, 21. februara (Tanjug) - Predstavnici Turističke organizacije Beograda (TOB) na Medjunarodnom sajmu turizma najavili su danas festivale koji će doprineti unapredjenju ukupne turističke ponude prestonice. Predstavnica TOB Ljiljana Alajbegović je rekla da će krajem avgusta ove godine biti održan šesti Beogradski latino maraton koji će doprineti da Beograd postane glavna destinacija u istočnoj Evropi što se tiče latino plesova.

Beogradski festivali unapredjuju ponudu prestonice

BEOGRAD, 21. februara (Tanjug) - Predstavnici Turističke organizacije Beograda (TOB) na Medjunarodnom sajmu turizma najavili su danas festivale koji će doprineti unapredjenju ukupne turističke ponude prestonice.
Predstavnica TOB Ljiljana Alajbegović je rekla da će krajem avgusta ove godine biti održan šesti Beogradski latino maraton koji će doprineti da Beograd postane glavna destinacija u istočnoj Evropi što se tiče latino plesova.
"Postali smo veoma atraktivni, šsto je važno za same Beogradjane. Mnogi ne vole teretanu, ali se upisuju u razne škole plesova kao što su salsa, zumba, regeton i razni kraljevski plesovi", rekla je Alajbegović.
Ona je dodala da je tom manifestacijom TOB uspeo da objedini plesne škole i promoviše ih u Evropi i svetu.
Portparol turističke organizacije Beograda Jelena Stanković najavila je festival "Organik lajv fest 2015. " - Zzivi organski-živi zdravo", koji je osmišljen tako da svojim sadržajem podigne svest svakog pojedinaca da živi na zdrav način.
"Taj festival će biti organizovan na proleće u Beogradu, a za cilj ima promociju ekologije, zaštite životne sredine i bavi se temama koje su aktuelne poslednjih godina", istakla je Stanković.
Kako je najavila, nakon promocije tog festivala uslediće i prezentacija poznatih i posećenih turističkih atrakcija kao što su Beogradska tvrdjava i Gardoš kula u Zemunu.
Ona je dodala da će u toku godine biti održan i Beogradski bir fest, koji predstavlja jedan od najmasovnijih muzičkih dogadjaja ne samo u Srbiji već i u celom regionu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana