Tekst objavljen: 17.03.2015 2:30        


OMAHA (Nebraska), 2. marta (Tanjug) - Američki investitor i multimilijarder Voren Bafet kaže da američka privreda nastavlja da beleži stabilan oporavak, kao i da investitori ne treba da budu razočarani godišnjim privrednim rastom od dva odsto. Bafet je, u intervjuu sa američku televizijsku stanicu Si-En-Bi-Si, rekao da SAD imaju "izvanrednu ekonomiju" koja nastavlja da beleži oporavak od krize iz 2009. godine, prenosi agencija AP.

Bafet: Privreda SAD nastavlan oporavak

OMAHA (Nebraska), 2. marta (Tanjug) - Američki investitor i multimilijarder Voren Bafet kaže da američka privreda nastavlja da beleži stabilan oporavak, kao i da investitori ne treba da budu razočarani godišnjim privrednim rastom od dva odsto.
Bafet je, u intervjuu sa američku televizijsku stanicu Si-En-Bi-Si, rekao da SAD imaju "izvanrednu ekonomiju" koja nastavlja da beleži oporavak od krize iz 2009. godine, prenosi agencija AP.
Prema njegovim rečima, privredni rast SAD oslikava se i u poslovanju preko 80 preduzeća njegovog investicionog fonda "Berkšajr Hataveja".
Bafet je govorio za Si-En-Bi-Si po objavljivanju tradicionalnog pisma akcionarima "Berkšajr Hataveja".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana