Tekst objavljen: 08.03.2015 11:25        


BEOGRAD, 21. februara (Tanjug) - AIK Banka potpisala je ugovor o partnerstvu sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija (YUTA), sa ciljem promocije i podrške turističkoj privredi Srbije, saopštila je danas ta banka. "Saradnja sa YUTA predstavlja potvrdu opredeljenja AIK Banke da, kao domaća i jaka banka, pruži maksimalnu podršku privrednoj aktivnosti zemlje, uz stalno povećanje prisustva banke u privrednim delatnostima

AIK Banka i YUTA potpisali ugovor o partnerstvu

BEOGRAD, 21. februara (Tanjug) - AIK Banka potpisala je ugovor o partnerstvu sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija (YUTA), sa ciljem promocije i podrške turističkoj privredi Srbije, saopštila je danas ta banka.
"Saradnja sa YUTA predstavlja potvrdu opredeljenja AIK Banke da, kao domaća i jaka banka, pruži maksimalnu podršku privrednoj aktivnosti zemlje, uz stalno povećanje prisustva banke u privrednim delatnostima koje, poput turizma, koje imaju perspektivu za rast," izjavila je članica Izvršnog odbora AIK Banke Branka Damnjanović.
Direktor YUTA Aleksandar Seničić istakao je da partnerstvo sa AIK Bankom značajno doprinosi podizanju kvaliteta i promociji turizma Srbije i naglasio da je snažna podrška vodećih banaka i čitavog bankarskog sektora turističkoj privredi važan element razvoja srpske ekonomije.
Na ovogodišnjem sajmu turizma, koji se od 19. do 22. februara održava u Beogradu, AIK Banka predstavlja posetiocima sajma i svoju aktuelnu ponudu proizvoda i usluga kreiranih u skladu sa potrebama gradjana, poput različitih vrsta kredita, paketa tekućih računa, štednje, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana