Tekst objavljen: 20.06.2014 9:00        


Više od 3,2 miliona evra vredne keš kredite tražili su korisnici Kamatica Marketa. Čak ih je 30 rođenih posle 1990, tek polovina ima rešeno stambeno pitanje, a treba im po 4.000 evra iako bankama već plaćaju po 125 evra svakog meseca. Jedna banka, inače, potpuno dominira brojem zahteva.

Fotorobot: Draga banko, treba mi 4.000 evra na zajam

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Prijavite se: EVO KAKO KORISTITI KAMATICA MARKET

Kamatica Market je onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu. Putem Marketa moguće je da u samo par klikova, bez nepotrebnog gubljenja vremena u odlasku od banke do banke, svim poslovnim bankama u sistemu pošaljete vaš upit za kredit i da potom uporedite njihove ponude upućene vama i izaberete za vas najbolju. Zato, ukoliko već niste, registrujte se kako biste koristili sve prednosti koje pruža Kamatica Market.

7 komentara

  1. User image
    Franscoloyn Wealth 23.08.2014 8:23

    Pažnja: Za koga to može odnositi,

    Da li vam je potrebna Finansijska pomoć bilo koje vrste?
    Osobni Krediti?
    Poslovni Krediti?
    Hipotekarni krediti?
    Poljoprivredni i finansiranje projekata?
    Dajemo kredite na 3% kamatne stope.
    Za više informacija, molimo kontaktirajte nas putem e-mail: (franscoloynwhiteinvestment@outlook.com)

    Srdačan pozdrav

  2. User image
    Gordana Živanov 22.08.2015 12:20

    Imam 55 godina,radim na IKVB kao medicinska sestra,stalno zaposlena,32 godine staža. Stambeno neobezbeđena,udata,dvoje dece,sin osoba sa posebnim potrebama. Pokušala sam kupiti stan(Eurobanka-Novi Sad),suprug ostao bez posla,banka oduzela stan,i još uvek stoji u KREDITNOM BIROU-Razlog da ja ne mogu dobiti nikakav kredit.
    Zanima me da li bi neka banka i pored Kreditnog biroa meni dala kredit od 10-15 000 eura da kupim vikendicu za moju porodicu,one se nadju za te pare i da imamo bar neki krov nad glavom i neku sigurnost za moje dete sa posebnim potrebama.
    Moja plata je dovoljna da plaćam obaveze kredita,ili još lakše, da mi se svaki mesec skida sa zarade.

    Nadam se poverenju Gordana Živanov-Novi Sad

  3. User image
    IIVANA RADIČEVIĆ 03.07.2017 11:22

    Hitno mi je potreban keš kredit 180000dinara.Molim Vas za povratnu informaciju...Unapred hvala...

  4. User image
    TASA 02.08.2017 6:28

    Postovani, nasledila sam stan od 100m2 ostavinom i uknjizila ga . Da li mogu da podignem hipotekarni kredit na taj stan u iznosu od 40000 - 50000evra jer je vrednost stana oko100000evra. radim u prosveti ali sam kreditno zaduzena jos pre dobijanja nasledstva. ali ako je potrebno moze i moj postojeci kredit ucu u ovu pozajmicu pa bi placanje moglo ici direktno sa plate. imam jos jednu nekretninu dobijenu nasledstvom ali se tu papirologija mora malo duze resavati jer su nase institucije pomalo spore. ali i to bi trebalo da bude uz sva cekanja gotova za godinu dana i tada bi bila u mogucnosti da ovaj hipotekarni velikim delom smanjim ili cak i isplatim. imam 53 god.
    unapred hvala LILI TASA BGD

  5. User image
    Radislav Vlacic 17.03.2018 8:30

    Radim u inostranstvu, Libija,potreban mi je kredit u iznosu od 30-50000 hiljada evra. U Srbiji posedujem imovinu koju sam spreman da stavim pod hipotek. Kredit mi je potreban na period vracanja od 5-10 godina. Molim vas javite se sa predlozima i ponudama.

  6. User image
    Milena Milivojević 17.08.2018 11:47

    Poštovani
    Potreban mi je savet.
    prošle godine 10 jula 2017 godine sam otvorila firmu za preradu i konzervisanje voća i povrća.Firma je marginalno pozitivno poslovala .Ove godine smo stupili u kontakte sa ino distributerima iz dve zemlje sa područja Afrike. One su zainteresovane za kupovinu robe na kontejner .jedan manji kontejner sadrži oko 21,7 tona robe.To je za nas velika količina i potrebna mi je neka banka da nam pomogne da isfinansiramo posao.banka gde imamo otvoren račun ne prihvata da nam pomogne jer bi oni plaćali kreditnim pismom robu sa rokom dospeća 2 meseca. Obratili smo im se sa zahtevom da nam prilikom uplate daju 50 % vrednosti za finansiranje posla ,oni su to odbili.Pitanje je koja banka ima nos da nam pomogne u tako jednom za nas velikom zahvatu ,ali i za njih dobrom poslu ,kako bi uspeli da uspešno isfinansiramo i naplatimo

  7. User image
    Milica Stosic 23.04.2019 13:10

    Kredit

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica kamatica market fotorobot banke bankarsko tržište bankarski sektor keš kredit keš krediti gotovinski krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana