Tekst objavljen: 12.11.2021 15:55        


Drugačiji pristup svakom sugrađaninu koji nam se obrati za pomoć pri izboru kredita je nešto što nas izdvaja od svih ostalih

Rekli su o Kamatica savetniku: "Hvala vam na ažurnosti i ljubaznosti"


Dobro znamo da potraga za kreditom može da bude stresna i teška. Upravo to je i bio jedan od razloga zašto smo pokrenuli Kamatica savetnika, prvi potpuno besplatni servis koji pomaže građanima da nađu najpovoljniji kredit u ponudi banaka u Srbiji.

Prošle nedelje smo pisali o našem sugrađaninu Bojanu Nikoliću, koji je uspeo da, zahvaljujući Kamatici dobije manju kamatu u banci, o čemu možete čitati ovde. Pored toga, Bojan je istakao pre svega ljubazan pristup koji su naši savetnici imali u, pre svega, ljudskom a potom i stručnom razgovoru tokom savetovanja za kredit.

Upravom toplim ljudskim pristupom i dobrim savetima bila je zadvoljna i naša sugrađanka Tatjana Đurica. Tatjana je istakala brzinu i ljubaznost.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


- Kao prvo, bila sam prijatno iznenađena jer me je Kamatica vrlo brzo kontaktirala. Dogovor je bio da će me zvati neko iz banke koju ste mi preporučili, što se i dogodilo.



Upravo taj, drugačiji, reklo bi se - ljudski pristup je, kao što smo napomenuli, ono što ističe Kamatica savetnika. Gospođi Tatjani (na slici iznad) je taj detalj bio vrlo važan.

- Vama hvala na uvažavanju mene, susretljivom i ljubaznom javljanju.

Sve više građana bira Kamaticu kao mesto gde će dobiti najnovije informacije i najbolje savete kada su u pitanju keš, refinansirajući i stambeni krediti, a jednostavno popunjavanje kratkog formulara ispod je jedino što građane deli od ponude i saveta o kreditima koje ne mogu pronaći ni na jednom drugom mestu.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pomoć pri uzimanju kredita rekli su o kamatica savetniku kamatica savetnik najbolji kredit najpovoljniji keš kredit najpovoljniji kredit dobijanje kredita tatjana đurica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana