Tekst objavljen: 21.04.2017 11:09        


Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je sa zamenikom ministra za civilno vazduhoplovstvo u Ministarstvu prostornog planiranja, infrastrukture i transporta Južne Koreje Hon-taik Suhom o saradnji, pre svega u oblasti aviosaobraćaja i o uspostavljanju direktne avio-linije između dve države.

Južna Koreja želi direktan avionski let do Srbije

Delegacija Južne Koreje zainteresovana je da se uspostavi direktan let između dve zemlje na nedeljnom nivou, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije. Zorana Mihajlović je sa ambasadorom Južne Koreje u Srbiji Li Dohunom pre godinu dana potpisala Sporazum o vazdušnom saobraćaju, koji je i preduslov za uvođenje direktnih letova.

Srpska ministarka je istakla da je međunarodni aerodrom "Inčon" u Seulu u Južnoj Koreji jedan od najboljih na svetu, a kako je rečeno na sastanku, postoji interesovanje za koncesiju Aerodroma "Nikola Tesla", navodi se u saopštenju. Vlada je ove sedmice produžila rok za dostavljanje neobavezujućih ponuda za koncesiju Aerodroma “Nikola Tesla” do 25. maja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana