Milioner prodaje sve, živeće u kamp kućici

Objavljeno: 16.08.2012


Vesti izvor: Kamatica, Večernji list

Šejn Bačer je mlad i uspešan milioner iz Floride koji se odlučio na veliku promenu u životu - prodaje sve što je dosada stekao za tri i po miliona dolara.

Imovina koju prodaje sastoji se od lanca u kojem su tri prodavnice sa video-igrama RU Game, dva stana, nekoliko luksuznih automobila, tri kajaka, kolekcije igrica ....

Bačer naglašava kako su prodavnice vrlo uspešne i da je teži deo posla već obavljen. Uprkos tome, u poslu će ostati prvih šest meseci kako bi novom vlasniku pomogao da upozna i vodi biznis koji je pokrenuo 2009. godine.

Ponuda uključuje i plaćeno iznjamljivanje i naknadu za narednih godinu dana kako novi vlasnik ne bi morao da brine o visokim troškovima.

Iako prodavnice dobro posluju, Butcher se odlučio na prodaju kako bi doživeo sve ono čega je bio lišen zbog karijere. Planira da kupi kamp kućicu, da putuje i obilazi rodbinu, i da se skrasi pored supruge sa kojom namerava da zasnuje porodicu.

Iako je reč o vrlo dobroj ceni, 29-godišnji Bačer zbog sadašnje ekonomske situacije ne očekuje da će dobiti traženi iznos. U slučaju da mu prodaja ne uspe, kaže da će biti srećan i da nastavi da živi kao i do sada. 



27.08.2012

Ko privatizauje firme na Kosovu?

27.08.2012

Nemačka se zadužuje i još joj plaćaju

27.08.2012

Suša uništava osiguravajuće kuće u SAD

27.08.2012

Dugalić: Slučaj Agrobanke je velika opomena

27.08.2012

Evo kako se Grci obračunavaju s poreskim inspektorima



Pogledajte arhivu vesti
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana