Tekst objavljen: 15.11.2019 9:25        


Možda vam spoj iz naslova deluje čudno, ali postoji očigledna veza između ove dve stvari

"Upravljanje novcem i vožnja bicikla": Dva BESPLATNA predavanja o finansijama

Malo ljudi zaista zna kako da upravlja novcem, da ima dovoljno za svoje potrebe i da ne dođe u “minus fazu”. Mi smo poprilično sigurni da imamo rešenje za one koje muči takav problem. Tačnije, sigurni smo da ga ima Dušan Uzelac, jedan od najpoznatijih finansijskih savetnika u regionu i osnivač portala “Kamatica” i dobitnikom više nagrada u oblasti preduzetništva i tehničkih inovacija.

Dušan će 7. i 8. decembra (od 10 do 13 časova) u Hotelu “Falkensteiner” na Novom Beogradu (Bulevar Mihaila Pupina 10K) održati dva BESPLATNA predavanja na temu upravljavanja finansijama. 

Prvog dana (subota, 7.12) je predavanje za sve koji su zainteresovani kako da upravljaju LIČNIM FINANSIJAMA.

Drugi dan (nedelja) je namenjen za one koji žele da čuju i nauče nešto iz oblasti PREDUZETNIČKIH FINANSIJA, to jest kako da upravljate novcem u oblasti biznisa i preduzetništa.

Tokom ova dva dana imaćete priliku da čujete i vidite jednu drugačiju filosofiju o novcu i finansijama od one koju slušamo svaki dan od rođenja i za koju mislimo da je jedina moguća. Saznaćete i kada je bitno da obratite pažnju na marku proizvoda, a kada ne, kao i to kada zaista treba da uzimate kredit od banke.

Seminar je namenjem doslovno svima koji žele da razumeju upravljanje novcem i da ovladaju neophodnim veštinama iz te oblasti. Bilo da ste mlađi ili stariji, preduzetnik ili zaposlen u državnoj firmi, muško ili žensko, „partizanovac“ ili „zvezdaš“ – ovde ćete saznati mnogo toga o novcu i ličnim finansijama i dobiti savet kako da bolje upravljate sumom koju imate u džepu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

I sada se možda pitate kakve veze imaju novac i ona vožnja bicikla sa početka teksta; odgovor je jednostavan – kada jednom naučite da vozite bicikl, više nećete pasti. Kada jednom sa Dušanom naučite kako da upravljate svojim novcem – više nikada nećete padati u dugove.

Vidimo se u „Falkensteineru“ 7. i 8. decembra!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
decembar edukacija finansije Beograd dušan uzelac predavanje dušan uzelac hotel falkenstainer beograd predavanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana