DDOR saveti za bioskopsku publiku

Objavljeno: 12.10.2011


Vesti izvor: DDOR

U narednih mesec dana, agenti osiguranja DDOR Novi Sad davaće savete o prednostima polisa životnog osiguranja svim posetiocima bioskopa Arena Cineplex i Roda Cineplex

DDOR Novi Sad pokreće akciju predstavljanja paketa osiguranja života svim posetiocima novosadskog bioskopa Arena Cineplex i beogradskog bioskopa Roda Cineplex. Akcija će trajati narednih mesec dana. U periodu od 10. oktobra do 12. novembra, obučeni agenti osiguranja DDOR-a pružaće informacije o proizvodima životnog osiguranja ove kompanije, kao i savete vezane za najprikladnije pakete osiguranja za sve zainteresovane građane.

Posetioci ova dva bioskopa imaće priliku da se upoznaju sa svim dostupnim polisama životnog osiguranja kompanije DDOR Novi Sad, među kojima su mnoge polise jedinstveni proizvodi na tržištu Srbije.

Takođe, svi klijenti koji u periodu od 20. oktobra do 20. decembra zaključe polisu Moja Kućica sa asistencijom (24h Hitne kućne popravke), Međunarodno putno osiguranje ili No Risk, dobijaju vaučer za jednu bioskopsku kartu. Ukupno će biti podeljeno 300 karata za novosadski Arena Cineplex i 300 ulaznica za bioskop Roda Cineplex u Beogradu.

Promotivna akcija se realizuje u okviru saradnje kompanije DDOR Novi Sad sa najsavremenijim bioskopima u Novom Sadu i Beogradu.

 



27.08.2012

Ko privatizauje firme na Kosovu?

27.08.2012

Nemačka se zadužuje i još joj plaćaju

27.08.2012

Suša uništava osiguravajuće kuće u SAD

27.08.2012

Dugalić: Slučaj Agrobanke je velika opomena

27.08.2012

Evo kako se Grci obračunavaju s poreskim inspektorima



Pogledajte arhivu vesti
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana