Tekst objavljen: 20.05.2017 10:16        


Ukoliko ste se i ove godine odlučili da leto provedete u nekoj od najpopularnijih destinacija na grčkom primorju, deset dana provedenih na moru mogu koštati i više od samog aranžmana.

Koliko nas košta dan na moru?

Prosečna cena kompletnog aranžmana u jeku sezone košta oko 300 evra po osobi, dok je u zavisnosti od destinacije za “sitan trošak” potrebno izdvojiti još dodatnih 35 evra po danu.

Za suncobran i ležaljke, na većini plaža nećete morati da date dodatan novac ukoliko naručite piće, ali za to treba izdvojiti oko 5 evra, dok na nešto ekskluzivnijim plažama, ovaj ugođaj može koštati više nego prenoćište u jednom prosečnom apartmanu, pa tako na pojedinim ostrvima treba dati oko 15 evra, ne računajući piće.

Ukoliko svoje letovanje želite da upotpunite nekim dodatnim sadržajem poput odlaska na grčko veče, krstarenje ili odlazak u neki noćni klub za ovo možete potrošiti i više od 60 evra. Za večeru u jednom restoranu prosečan par plati oko 40 evra, dok je za giros potrebno izdvojiti do 7 evra.

Kada se saberu svi desetodnevni „sitni” troškovi na plaži, računajući i obroke u jednim od primorskih restorana, oni mogu da iznose i više od samog, kompletnog turističkog aranžmana.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dan na moru turizam letovanje Grčka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana