Tekst objavljen: 24.01.2012 12:06

ProCredit banka proglasila je danas, na svečanosti održanoj u beogradskom hotelu Hyatt, dobitnike priznanja ProBiznis Lider 2011, namenjenog najuspešnijim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima koji su u proteklih godinu dana ostvarili izuzetne poslovne rezultate

ProCredit banka: Ovo su najuspešniji preduzetnici

Svi dobitnici priznanja, tom prilikom, nagrađeni su višednevnim studijskim putovanjem, tokom kog će posetiti neke od najprestižnijih privrednih manifestacija i najuspešnijih kompanija u zemljama Evropske unije.

Odlukom Stručnog žirija ProCredit banke, priznanje za najuspešnije poslovanje u kategoriji srednjih preduzeća ponela su preduzeća „MATIS“ doo iz Ivanjice, kao jedan od vodećih proizvođača nameštaja u našoj zemlji, zatim preduzeće „MILKOP“ doo iz Raške, koje se već više od 15 godina izuzetno uspešno bavi otkupom mleka i proizvodnjom velikog broja mlečnih proizvoda, kao i preduzeće „ATENIC-COMMERCE“ doo iz Čačka, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja robe crne i obojene metalurgije.

Priznanje ProBiznis Lider 2011 u kategoriji malih preduzeća dodeljeno je preduzećima „IVKOVIĆ“ doo iz Beograda, jednom od vodećih domaćih proizvođača ženske modne trikotaže, preduzeću „HCP“ doo iz Kruševca, specijalizovanom za proizvodnju uređaja za daljinsku kontrolu i upravljanje industrijskim sistemima, i preduzeću „METAL-FLEX“ doo iz Nove Pazove, čiju okosnicu u poslovanju čini proizvodnja vijčane robe i drugih metalnih predmeta.

Nakon pažljive analize i ocene poslovanja, priznanje ProBiznis Lider u kategoriji preduzetnika na izboru ProCredit banke ponele su preduzetnička radnja „BAMBINO“ iz Subotice, koja danas predstavlja jednog od domaćih lidera u proizvodnji dečjeg nameštaja, zatim preduzetnička radnja „JUGOPLAST“ iz Lučana kod Čačka, specijalizovana za proizvodnju različitih materijala u građevinarstvu, prvenstveno od plastike i aluminijuma, kao i preduzetnička radnja „MITA“ iz Leskovca, poznata po izuzetno uspešnoj proizvodnji i plasmanu trpezarijskog nameštaja.

Priznanje Lider u unapređenju energetske efikasnosti pripalo je mlekari „Ekomlek“ iz Kaonika kod Kruševca, koja je tokom prošle godine započela izuzetno ambiciozan i vredan investicioni projekat, a koji će veoma brzo rezultirati značajnim proširenjem proizvodnih kapaciteta ove mlekare, daljim razvojem njenog poslovanja i što je naročito važno značajnim unapređenjem energetske efikasnosti i većim uštedama u svim ciklusima proizvodnje.

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar

Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja