Tekst objavljen: 13.08.2013 12:00        


Ada Ciganlija je najposećenije izletište u Beogradu. Ne samo što tamo možete da se kupate i sunčate, Ada nudi i mnoge druge zanimljive sadržaje. Evo koliko to sve košta.

Koliko vas košta uživanje na "beogradskom moru"

Ukoliko automobil ostavite na parkingu, to će vas koštati 150 dinara za ceo dan.

Ako ste pomislili da bez 1.000 dinara ne treba kretati na najposećenije beogradsko izletište, varate se. Postoje i besplatni sadržaji: škola plivanja, vaterpola... Ni roštiljanje ne košta, ako ponesete meso iz sopstvenog zamrzivača. A "muvanje"? Za to već morate imati nešto novca, maker za jedan sladoled, sok ili kafu koja košta od 130 do 210 dinara, ali vam za tu "disciplinu" ipak treba mnogo više šarma i sreće.
Do Ade možete da dođete i autobusima, ali je možda najbolje biciklom. Ukoliko dvotočkaš želite da iznajmite, to će vas koštati 350 dinara za ceo dan. Ako volite da pedale vrtite na vodi, za iznajmljvanje pedaline vam treba 400 dinara za pola sata.

Tenis je 600 dinara, mini golf 150, a onaj pravi, veliki, sa sve instruktorom 9.990 dinara. Jedno spuštanje niz vodeni tobogan je 50 dinara, tri 100, a pola sata 300 dinara.

Oni koji vole stmoglavo spuštanje, na raspolaganju imaju bandži gde jedan skok košta 3.800 dinara.

Na Adi možete da igrate fudbal, rukomet, bejzbol, košarku, odbojku ali i šah. Ljubitelji džoginga mogu da biraju da li će trčati na trim stazi ili po travi, a oni koji vole rolere mogu da kruže, kruže... ceo dan.

Ako ne znate da vozite rolere na "beogradskom moru", kako zovu Adu, možete i to da naučite. Cene časova se kreće od 2.000 do 1.100 dinara, a iznajmljivanje kompletne opreme je 200 dinara.

Pecanje ne košta ništa, a i nema ko da vas uči, osim ostalih pecaroša ukoliko imaju strpljenje za početnike. Šta još možete da radite na Adi? Da ronite u jezeru, akvarijumu, penjete se po drveću...

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
troškovi turisti turizam cene odmor Ada Ciganlija Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana