Tekst objavljen: 20.02.2017 11:57        


Udruženje mladih privrednika Srbije organizuje radionicu na temu pravnog aspekta poslovanja i zaštite intelektualne svojine. Radionica će se održati u prostorijama InCentra, Cara Lazara 5-7, sa početkom u 11h.

UMPS: "Intelektualna svojina - zaštitite svoj proizvod

Naziv radionice je "Intelektualna svojina - zaštitite svoj proizvod", a teme o kojima će govoriti se odnose na načine zaštite intelektualne svojine, pojedine oblike intelektualne svojine, međunarodnu zaštitu i ono što je možda najbitnije težiće da prikaže na jednostavnom primeru osnovne probleme u zaštiti intelektualne svojine i pokušaće da približi polaznicima radionice proceduru zaštite, njenu isplativost, prednosti i mane.

Radionicu će voditi advokat Aleksandar Đorđević, advokat iz poznate advokatske kancelarije „Batić", mladi preduzetnik i privrednik. U svojoj relativno kratkoj karijeri učestvovao je u poslovanju i zastupanju velikih privrednih sistema, tržnih centara u Srbiji i stranih privrednih društava, multinacionalnih kompanija, diplomatskih predstavništava konsalting firmi itd. Specijalista iz oblasti privrednog prava, ali se bavi i drugim granama prava, te je javnosti poznat po učešću u raznim medijski poznatim slučajevima.

Gost radionice biće i advokat Igor Motsny, stručnjak u ovoj oblasti iz Moskve, koji će učestvovati svojim izlaganjem i studijom slučaja na temu: "Intelektualna svojina i rizici poslovanja domaćih kompanija na globalnim tržištima: case study"

Više informacija o radioci i načinu prijave pronađite na sajtu UMPS.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
UMPS zaštita intelektualne svojine patenti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana