Tekst objavljen: 24.02.2017 15:09        


BEOGRAD, 24. februara (Tanjug) -Turistička organizacija Srbije (TOS) i Odbojkaški savez Srbije (OS S) potpisali su danas Protokol o saradnji čiji je cilj promocija Srbije kao turističke destinacije. Taj dokument su u okviru Sajma turizma koji je juče počeo i traje do 26. februara potpisali direktor TOS-a Marija Labović i generalni sekretar OS S Ivan Knežević.

TOS i OS S potpisali Protokol o saradnji

Labović je nakon potpisivanja sporazuma novinarima kazala je da je tim dokumentom predviđeno da se u promotivne aktivnosti TOS-a uključi i predstavljanje manifestacija koje organizuje OS S.

"Ovaj dokument značajan je i za TOS i za OS S, ali i za turizam i sport Srbije.Mi se međusobno prožimamo u onome što radimo, a to je promocija Srbije", kazala je ona.

Prema njenim rečcima, svaki nastup OS S je promocija Srbije u inostranstvu, ali isto tako i svaka manifestacija koja se održi u Srbiji vezana za odbojku značajna je za dolazak turista.

Knežević je kazao da OS S prviput u svojoj istoriji potpisuje ovakav jedan dokument sa TOS-om.
"Ovo je za OS S velika stvar. Naše selekcije u toku godine putuju po celom svetu i mi želimo da pomognemo da promovišemo Srbiju u najboljem svetlu", kazao je on.

Knežević je istakao i da će TOS biti partner OS S u velikim manifestacijama koje taj savez organizuje i da će promovisati odbojku u turističkoj ponudi Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana