Tekst objavljen: 07.11.2016 14:50        


Na Beogradskom sajamu sutra počinje 54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 54. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, na kojima će se predstaviti više od 520 izlagača iz 45 zemalja.  

Sutra počinje Sajam nameštaja na Beogradskom sajmu

Na tim manifestacijiama, koje se procenjuje da će posetiti preko 85.000 ljudi, biće izložen nameštaj svih vrsta i namena, proizvodi za uređenje enterijera i unutrašnju dekoraciju, kao i mašine, alati i repromaterijal koji se koristi u kompleksnoj industriji nameštaja.

Najavljeno je da će biti prikazane i najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, pilane, sušare, kao i mehanički, električni i pneumatski alaiti.

Pored reprezentativnih domaćih predstavnika i brendova iz drvne i industrije nameštaja, veliki broj izlagača biće i iz Nemačke, Turske, kao i iz Francuske, Bugarske, Tajvana, Hrvatske i Slovenije.

Biće organizovan i brojni prateći program, koji uključuje predavanja, prezentacije i konferencije, kao i izložbu mladih dizajnera u cilju njihovog promovisanja i afirmisanja.

Najuspešnijim izlagačima biće dodeljena tradicionalna nagrada Zlatni ključ, koju dodeljuje internacionalni žiri, a koja je 2015. redizajnirana u kontekstu promene celokupnog vizuelnog identiteta sajma.
Radno vreme Sajma nameštaja koji traje do 13. novembra, u utorak 8. i sredu 9. novembra je od 10.00 do 19.00, a od četvrtka do nedelje je od 10.00 do 20.00.

Radno vreme Sajma mašina koji traje do 12. novembra, od sutra pa do subote je od 10.00 do 19.00.
Cena pojedinačne ulaznice za obe manifestacije je 300 dinara, za grupne posete karta košta 200 dinara, dok je za učenike stručnih škola i fakulteta ulaz 10. i 11. novembra besplatan, a za parking treba izdvojiti 100 dinara po satu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam nameštaja Sajma mašina izložen nameštaj beogradski sajam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana