Tekst objavljen: 04.03.2015 14:10        


Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće turističku ponudu naše zemlje na jednom od najvećih svetskih sajmova turizma ITB u Berlinu, koji je počeo danas i trajaće do 8. marta.

Srbija na sajmu turizma ITB u Berlinu

Pod okriljem godišnje TOS-ove kampanje "Moja Srbija", posetioci sajma moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Srbije, pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, živopisnim gradovima i kulturno-istorijskim nasleđem.
Prezentacije će imati i hoteli "Premier akva", "Zlatibor Mona", "Skver najn", "Radišon Blu Old Mill" i "Kraun plaza", agencije "Bon vojaž", "Magelan", "Turorama", "Wild Serbia", "Robinson", "Big Blue", "Kon Tiki Travel" i turističke organizacije Beograda, Novog Sada, Čačka, i atomska banja Gornja Trepča.
TOS će danas održati konferenciju za novinare, na kojoj će predstaviti novine u turističkoj ponudi Srbije, sa akcentom na ponudi za aktivan odmor u prirodi, manifestacije i gastronomiju. Kao i prethodnih godina, TOS će učestvovati i u aktivnostima Dunavskog centra za kompetenciju.
Nemačka je godinama jedno od najvažnijih tržišta za turizam naše zemlje.
U 2014. godine, Srbiju je posetilo 59.797 turista iz Nemačke, što je uvećanje od osam procenata u odnosu na 2013. godinu, saopšteno je iz TOS-a.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turistička organizacija Srbije Međunarodni sajam turizma turizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana