Tekst objavljen: 24.04.2017 9:46        


BEOGRAD, 24. aprila (Tanjug) - Međunarodni sajam građevinarstva je za pet dana posetilo 36.031 ljudi, saopšteno je danas iz Beogradskog sajma. Sajam, 43. po redu, pod sloganom "Zlatna grana srpske privrede", posetilo je više od 550 izlagača iz 30 zemalja sveta, koji su prikazali inovacije i tehnološka dostignuća na polju savremenog i funkcionalnog pristupa gradnji, modele za opremanje prostora i postavljanje ekoloških standarda.

Sajam građevine za pet dana posetilo 36.031 ljudi

Na Sajmu je prvi put organizovano nastupila Privredna komora Austrije, a u okviru "Nacionalnih izložbi" koje su prilika za ispitivanje tržišta i pokretanje novih projekata su nastupili građevinari iz Turske, Češke, Kine i Hrvatske.

Deo sajamskog programa ove godine bilo je i predstavljanje profesionalaca iz industrije kamena, u okviru 9. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena "Kamen Srbije".

Na Sajmu je akreditovano 200 novinara iz dnevnih i stručnih izdanja kao i inostranih dopisnika iz Kine, Rusije, Hrvatske, Mađarske, BIH, Makedonije, Crne Gore.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana