Tekst objavljen: 24.04.2017 10:18        


BEOGRAD, 24. aprila (Tanjug) - Najveći građevinski događaj u ovom delu Evrope - 43. Međunarodni sajam gradevinarstva SEEBBE, koji je završen juče, tokom pet dana trajanja posetilo je 36.031 posetilaca. Na portalu je registrovano 3.000 poslovnih posetilaca, saopštio je Beogradski sajam, dodajući da se u šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma razgovaralo na dvocifrenom broju stranih jezika.

Sajam građevinarstva posetilo više od 36.000 ljudi

"Svi ovi pokazatelji govore da je najjaci ovogodišnji utisak izuzetno jaka poslovna dimenzija ove manifestacije, što je potvrdilo činjenicu da ova manifestacija raste u poslovni centar građevinske industrije jugoistočne Evrope", saopštio je organizator.

Prvi put je na sajmu organizovano nastupila Privredna komora Austrije, a u okviru "Nacionalnih izložbi", koje su prilika za ispitivanje tržišta i pokretanje novih projekata, nastupili su građevinari iz Turske, Češke, Kine i Hrvatske.

Sajamski program upotpunjen je ove godine predstavljanjem profesionalaca iz industrije kamena, u okviru 9. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena "Kamen Srbije".

Zabeleženo je i veliko interesovanje medija, budući da je bilo akreditovano 200 novinara iz dnevnih i stručnih izdanja, kao i inostrani dopisnici iz: Kine, Rusije, Hrvatske, Mađarske, BIH, Makedonije, Crne Gore.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana