Tekst objavljen: 18.11.2016 15:16        


Air Serbia nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, nudi promotivne cene karata za putnike ekonomske klase koji putuju samo sa ručnim prtljagom.

Promotivne cene avio karata za let bez prtljaga

Ponuda važi za letove za putovanja između Beograda i Atine, Frankfurta, Beča i Ciriha u periodu između 1. novembra i 15. decembra 2016. i 15. januara i 25. marta 2017. godine.

Putnicima koji rezervišu karte u okviru ove promocije i dalje je dozvoljeno da unesu ručni prtljag težine do 8 kilograma. Dane Kodić, generalni direktor Air Serbia-e, je izjavio: “Ovu specijalnu ponudu za goste koji imaju samo ručni prtljag smo uveli da bismo zadovoljili potrebe modernih putnika koji uglavnom putuju bez prtljaga na poslovne sastanke u poslednjem trenutku ili na kratke odmore.”

“U Air Serbia-i smo ponosni na inovacije koje uvodimo i uvek razmišljamo o tome kako da na još bolji način ispunimo očekivanja naših gostiju. Ovo je još jedan odličan primer takve poslovne politike.”

Karte će biti u prodaji od 1. do 14. novembra 2016. a kupovina karata je moguća pozivanjem broja Er Serbija Kontakt centra 0800 111 528 iz Srbije ili +381 11 311 21 23 iz inostranstva.

Karte se takođe mogu rezervisati posetom nekoj od Air Serbia poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia Bez prtljaga ekonomska klasa avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana