Tekst objavljen: 03.05.2017 13:05        


Rok za dostavu projekata na NLB Organic konkurs produžen je do 5. maja. NLB Banka i ove godine, šestu godinu zaredom, organizuje konkurs za organske proizvođače, sa nagradnim fondom od milion i po dinara.

Produžen rok za dostavu projekata NLB Organic konkursa

Autora projekta koji stručni žiri oceni najboljim, banka će nagraditi novčanim iznosom od milion dinara, dok će drugoplasiranom i trećeplasiranom projektu pripasti nagrade u iznosu od 300.000 i 200.000 dinara.

Pravo učešća imaju poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom koji su sertifikovani (individualni ili grupni sertifikat) ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, a koji do 5. maja dostave projekat – ideju kako da razviju svoju organsku proizvodnju.

Projekti se dostavljaju poštom, na adresu NLB Banke Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, sa naznakom “Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane" ili elektronskim putem na adresu: organic@nlb.rs.

Na zahtev zainteresovanih organskih proizvođača, NLB Banka je rok za dostavu projekata produžila do 5. maja. Više informacija o konkursu možete naći na stranici http://www.nlb.rs/organic

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb organik produžen rok banka nlb konkurs

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana