Tekst objavljen: 11.04.2017 11:23        


BEOGRAD, 11. aprila (Tanjug) - Grad Pančevo konkurisao je za dobijanje sredstava za rekonstrukciju i obnovu dve škole u tom gradu u visini od 76 miliona dinara, u okviru poziva koji je raspisala Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije, prenosi RTV Pančevo. Članica gradskog veća zadužena za obrazovanje, Tatjana Božić, precizirala je da Grad očekuje podršku u vrednosti od 53, odnosno 23 miliona dinara, za radove u dve škole.

Pančevo planira rekonstrukciju dve škole

"U pitanju su radovi na fasadi, zamena dela prozora, odnosno unapredjenje energetske efikasnosti, kao i sistem za dojavu požara i hidrantska mreža", navela je Božić.

Kako kažu, predložene su dve škole, Mašinska škola Pančevo i Osnovna škola Sveti Sava, na kojima će biti izvedeni najneophodniji radovi.

"Radi se o adaptaciji Osnovne škole Sveti Sava i Mašinske škole Pančevo. Mi smo kao grad učestvovali i u prvom ciklusu ovog konkursa i tada su za sredstva aplicirale Tehnička škola 23. maj, zatim ambulanta Zdravstvene stanice u Dolovu, i tri ustanove iz oblasti socijalne zaštite", objasnila je gradski sekretar za javne službe i socijalna pitanja Gordana Nikolić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana