Tekst objavljen: 23.10.2016 16:07        


Francusko-srpska privredna komora organizovaće Onlajn sajam zapošljavanja od 17. do 24. novembra. Kako se navodi u saopštenju, na sajmu će učestvovati članice Komore, kao i druga preduzeća i partnerske institucije.

Online sajam zapošljavanja od 17. do 24. novembra

Posetioci sajta imaće priliku da se upoznaju sa svakim od štandova zasebno, da pregledaju listu slobodnih radnih mesta, pošalju poruku, kao i da direktno razgovaraju sa predstavnicima ljudskih resursa.

Za sada je potvrđeno učešće vodećih francuskih kompanija u Srbiji poput Sćneider Electric, Sanofi Aventis, banke Credit Agricole.

Prošle godine, na sajmu je učestvovalo više od 3.500 kandidata, a ove godine se očekuje učešće preko 5.000 akademaca.

Na istoj internet platformi od 17. do 24. novembra, Francusko-srpska privredna komora će pokrenuti Digitalnu mapu francuskih proizvoda i usluga koji se mogu pronaći na srpskom tržištu.

Građane na ovom web sajtu očekuju informacije o popustima koje će francuske i srpske kompanije ponuditi povodom Francuske nedelje, dodaje se u saopštenju.

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da se okupi francusko-srpska poslovna zajednica i unapredi bilateralna saradnja dve zemlje.

Članica je Unije francuskih privrednih komora u inostranstvu, a danas okuplja više od 100 kompanija i preduzeća u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
posao Francuska sajam zapošljavanja online sajam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana