Tekst objavljen: 24.02.2017 15:09        


BEOGRAD, 24. februara (Tanjug) - Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije objavile su poziv srpskim privrednicima da se priključe projektu "Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija", koji će se održati 30. marta 2017. godine u prostorijama PKS. 

Nemačka privreda traži dobavljače iz Srbije

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa PKS, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku nemačke firme NRW International i Evropske mreže preduzetništva.

Cilj dobavljačke inicijative je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođacima iz Srbije, saopšteno je iz AHK Srbija.

Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište.

Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Finalni rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 01. mart 2017. godine, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana