Tekst objavljen: 11.07.2015 10:43        


Povodom završetka karavana "Moja Srbija", koji je organizovan u okviru istoimene kampanje za promociju domaćeg turizma, danas će na Adi Ciganliji biti održana završna manifestacija.

Na Adi završna manifestacija karavana

Kako je najavila Turistička organizacija Beograda, svečano otvaranje je zakazano za 12 sati, a prisutnima će se obratiti državni zvaničnici i predstavnici grada.

Pored deset brendiranih štandova na kojima će se predstaviti gradovi učesnici karavana "Moja Srbija", predstaviće se i kompanija "Bambi", manifestacije "Belgrade beer fest", Foam Fest, Vaterpolo savez Srbije, Atletski savez Srbije, kao i opštine - Lazarevac, Surčin, Novi Beograd i beogradske plesne škole.

Kampanja "Moja Srbija", koju organizuje Turistička oranizacija Srbije u saradnji sa partnerima i lokalnim turističkim organizacijama, promoviše destinacije u Srbiji u cilju podsticaja domaćeg turizma.

Na Adi će se predstaviti i ulični zabavljači koji su dobili dozvole za nastup na određenim lokacijama u Beogradu, kao i kostimirani članovi Udruženja Svibor.

U Programu koji organizuje Turistička organizacija Beograda, od 11do 16 sati, kod restorana "Jezero", učestvovaće Umetnički centar Talija, kvartet Roćer, plesači beogradskih plesnih škola, glumci- izvodači Skadarlijskog programa, KUD iz Surčina, plesači plesne škole UV Dance, DJ nastupi- Serbia4 youth.

Organizatori su najavili i dodelu nagrada dobitnicima u nagradnoj igri "Koliko poznajemo Srbiju - 52 vikenda u Srbiji" za 15 sati.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
karavan turistička ponuda turistička organizacija Ada Ciganlija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana