Tekst objavljen: 21.02.2015 11:54        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Kredi agrikol banka Srbija je u saradnji sa Aksa (AXA) osiguranjem uvela u ponudu osiguranje "Komfor za zdravlje" koje klijentima, u slučaju potrebe za lečenjem, garantuje finansijsku podršku i obezbedjuje brojne dodatne pogodnosti u zdravstvenim uslugama, objavila je danas ta banka. "Komfor za zdravlje" predstavlja efikasno rešenje u kritičnim situacijama i obuhvata slučajeve teže bolesti, hirur&scar

Kredi Agrikol:Finansijska podrška za zdravstvene usluge

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Kredi agrikol banka Srbija je u saradnji sa Aksa (AXA) osiguranjem uvela u ponudu osiguranje "Komfor za zdravlje" koje klijentima, u slučaju potrebe za lečenjem, garantuje finansijsku podršku i obezbedjuje brojne dodatne pogodnosti u zdravstvenim uslugama, objavila je danas ta banka.
"Komfor za zdravlje" predstavlja efikasno rešenje u kritičnim situacijama i obuhvata slučajeve teže bolesti, hirurške intervencije, prelom kostiju, invaliditet i naknade za dane provedene u bolnici kao i smrt osiguranika.
Pored navedenih pokrića, veoma značajno je i "drugo lekarsko mišljenje" u vezi sa bolestima za koje je postavljena dijagnoza, predloženo lečenje ili hirurška intervencija.
Ta usluga obezbedjena je u saradnji sa "Aksa elit medikal" timom renomiranih medjunarodnih stručnjaka, koji na bazi dostavljene medicinske dokumentacije potvrdjuje ili dodatno tumači dijagnozu, uz predlog lečenja koje može, ali i ne mora biti drugačije od predloga osiguranikovog lekara.
Uz to soiguranje, klijent dobija i "Aksa moj benefit karticu" kojom ostvaruje popust na usluge u zdravstvenim ustanovama sa kojima saradjuje to osiguranje. Uz to, obezbedjeno je i besplatno putno zdravstveno osiguranje za hitnu medicinsku pomoć do 35.000 evra bilo gde u Evropi.
O svim vrstama osiguranja klijenti mogu da dobiju preciznije informacije u jednoj od 81 filijale Kredi agrikol banke ili pozivom Kontakt centra na broj 0700 700 500.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana