Tekst objavljen: 21.02.2015 2:55        


VAŠINGTON, 6. februara (Tanjug) - Jutjub uvodi novu funkciju CYV (Choose Your View) koja omogućava promenu ugla gledanja odredjenog video sadržaja. Radi se o postupku koji omogućava gledanje video sadržaja i promenu ugla gledanja u bilo kom trenutku, što je pomalo slično kao na nekim DVD/Blu-rej ili video igricama.

Jutjub uvodi gledanje videa iz više uglova

VAŠINGTON, 6. februara (Tanjug) - Jutjub uvodi novu funkciju CYV (Choose Your View) koja omogućava promenu ugla gledanja odredjenog video sadržaja.
Radi se o postupku koji omogućava gledanje video sadržaja i promenu ugla gledanja u bilo kom trenutku, što je pomalo slično kao na nekim DVD/Blu-rej ili video igricama.
Video sadržaji će tako moći da se gledaju iz četiri različita ugla jednostavnim klikom mišem na različite opcije kamere koje se pojavljuju na desnoj strane video sadržaja ili pritiskanjem odredjenih tipki na tastaturi računara.
Rukovanje je veoma jednostavno i prebacivanje se obavlja u deliću sekunde.
Gledaoci će tako odredjivati iz kog plana će gledati odredjen sadržaj i zapravo biti u ulozi reditelja, jer oni direktno odredjuju raspored scena prema želji, objavljeno je danas na veb sajtu zone-numerique.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana