Tekst objavljen: 21.04.2017 12:09        


JP “Ada Ciganlija” nastavlja da raspisuje konkurse pred letnju sezonu. Ovoga puta, zainteresovani će imati priliku da se nadmeću zaosam lokacija za prodaju kokica ili pečenog krompira, kozmetike i pribora za plažu, kao i za prodaju voća. Takođe, ovo javno preduzeće dalo je u zakup deo oko Savskog jezera za organizovanje zabavnih sadržaja, a onome ko bude imao najbolju ponudu, ugovor će važiti pet godina.

JP Ada Ciganlija: Raspisan konkurs za prodajna mesta

U zavisnosti od toga za koje mesto konkurišu kada je reč o trgovini u narednih godinu dana,zainteresovani će morati da izdvoje od 50.000 do 200.000 dinara, kolika je početna cena nadmetanja. S druge strane,Ada je u zakup dala sve tri zone svog poseda, pa će vrednost licitacije za zabavne sadržaje ići od 120.000 pa do 300.000 dinara, za deo uz stazu i kupalište.

Trgovci hranom, kozmetikom i opremom za plažu imaju vremena do 24. aprilada dostave prijavu na adresu “Ade Ciganlije”, a javno nadmetanje održaće se sledećeg dana u 10 časova.

Organizatori zabave svoju prijavu mogu da pošalju do 27. aprila,a najboljim ponuđačima lokacije će biti dodeljene počev od 1. maja, prenose Večernje novosti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mesta prodaja mesta Ada Ciganlija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana