Tekst objavljen: 02.10.2015 10:56        


Air Serbia je objavila specijalnu promotivnu kampanju u saradnji sa kompanijom Cineplex, u okviru koje do 12. oktobra posetiocima bioskopa nudi atraktivne cene karata iz Beograda ka brojnim uzbudljivim destinacijama u Evropi i na Bliskom istoku. 

Jeftinije karte Air Serbie za posetioce bioskopa

Između 1. i 12. oktobra svi posetioci Cineplex bioskopa u šoping centrima Ušće i Delta siti u Beogradu, kao i Plaza u Kragujevcu, dobiće vaučer kojim stiču pravo na specijalni popust do 25 odsto na kupovinu avionskih karata za povratne letove u ekonomskoj i biznis klasi između Beograda i čak 37 atraktivnih destinacija.

To su Amsterdam, Atina, Abu Dabi, Banja Luka, Bejrut, Berlin, Brisel, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Dubrovnik, Diseldorf, Frankfurt, Istanbul, Larnaka, London, Ljubljana, Milano, Moskva, Pariz, Podgorica, Prag, Rim, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Split, Stokholm, Štutgart, Tel Aviv, Solun, Tirana, Tivat, Beč, Varšava, Cirih i Zagreb.

Specijalne promotivne cene će važiti isključivo za kupovinu karata putem interneta na sajtu www.airserbia.com.

Svaki vaučer će sadržati kod koji treba uneti tokom procesa onlajn kupovine.
Karte kupljene po promotivnim uslovima će važiti za putovanja od 1. oktobra do 23. marta 2016. godine, osim u periodu između 17. decembra 2015. godine i 11. januara 2016. godine.

Air Serbia je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu u putničkom i teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom Etihad Airways, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.
Air Serbia trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Etihad Airways Cineplex Air Serbia avio karte cene karata

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana