Tekst objavljen: 24.04.2017 9:38        


BEOGRAD, 24. aprila (Tanjug) - Kompanija Imlek sa brendom Bello organic obradovala je posetioce Supernatural festivala, jedinstvenom Bello organic mlečnom organskom tortom u obliku planete Zemlje. "Ekološki karakter i potencijal Supernatural pokreta u skladu je sa vrednostima Bello organic brenda. 

Imlek i Supernatural festival obeležili Dan planete

"Ekološki karakter i potencijal Supernatural pokreta u skladu je sa vrednostima Bello organic brenda. Zadovoljstvo nam je da podržimo i budemo deo Supernatural programa, jer Bello organic predstavlja idealan izbor za sve kojima je istinski stalo do zdravog i kvalitetnog načina života.", izjavila je regionalni menadžer Imleka za odnose s javnošću Marija Malović.

Posetioci su, tokom najvećeg ekološkog događaja na ovim prostorima, mogli da na Bello organic štandu ostave kreativne rođendanske poruke planeti Zemlji, ali i da uživaju u jedinstvenom ukusu Bello organic mleka, organskih kolača i posebne organske torte koja je za ovu priliku izrađena, navodi se u saopštenju kompanije Imlek.

Krave koje daju organsko mleko se hrane strogo kontrolisanim namirnicama u kojima nema nikakvih veštačkih supstanci, na ekološki zdravom pašnjaku koji nije hemijski tretiran, zbog čega se Bello organic mleko po kvalitetu sastojaka i njihovoj hranljivosti nalazi na samom vrhu lestvice, dodaje se u saopštenju.

Organski Bello mlečni proizvodi svakodnevno nastaju od mleka sa prve i najveće domaće sertifikovane farme mleka iz organske proizvodnje u Čurugu u Vojvodini, saopštio je Imlek.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana