Tekst objavljen: 23.11.2016 15:27        


"Elektroprivreda Srbije" saopštila je danas da je na vreme i u roku predala "Pošti Srbije" oktobarske račune za električnu energiji za celu teritoriju Beograda i za to ima potvrde i dokaze o prijemu pošiljki.

EPS: "Pošti" računi predati u roku

Reagujući na tekst u jednim dnevnim novinama, EPS je naveo da su "konkretno, računi za korisnike u Murmanskoj ulici i pojedinim zgradama u Mite Ružića i Mirijevskom vencu u beogradskoj opštini Zvezdara, koji se pominju u tekstu, predati 4. novembra Pošti 11160, dan posle štampe računa".

U saopštenju se ističe da se iz "Pošte Srbije" do danas niko nije zvanično obratio "Elektroprivredi Srbije", a sve primedbe kupaca na neisporučene račune EPS rešava u najkraćem roku i izdaje nove.

Tvrdnja izvora iz "Pošte Srbije" da "imaju saznanja da EPS pomera rok za popust zbog kašnjenja koje je posledica organizacionih promena" apsolutna je neistina, naveo je EPS.

"Organizacione promene unutar EPS-a nisu promenile način obračuna, štampanja, izdavanja i slanja u ''Poštu'', te nisu uticale ni na jedan deo procesa. Pritom, pripajanje ''EPS Snabdevanja'' EPS-u dogodilo se 1. juna, pre više od pet meseci", kaže se u saopštenju.

EPS naglašava da nisu tačne ni informacija da kasne računi u Kruševcu, jer je EPS izmestio štampu računa iz Niša u Kraljevo. "Računi za Kruševac oduvek su štampani u Kraljevu, jer Kruševac distributivno i obračunski pripada ogranku u Kraljevu".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Elektroprivreda Srbije (EPS) računi za struju pošta

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana