Tekst objavljen: 21.02.2015 11:53        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Domaći brend "Dobro jutro" kompanije "Dijamant" našao se na drugom mestu medju top 50 brendova u Srbiji u Brendscore istraživanju, koje je sprovela agencija Ipsos Stratedžik marketing. Tako se taj brend, kako se navodi, našao "rame uz rame" sa "Orbitom".

Dijamant:Margarin

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Domaći brend "Dobro jutro" kompanije "Dijamant" našao se na drugom mestu medju top 50 brendova u Srbiji u Brendscore istraživanju, koje je sprovela agencija Ipsos Stratedžik marketing.
Tako se taj brend, kako se navodi, našao "rame uz rame" sa "Orbitom".
"Brendscore" je lista top 50 brendova u Srbiji koja pokazuje snagu brenda na tržištu Srbije i izračunava se kombinacijom devet postojećih marketinških pokazatelja uzetih s potrošačkog nivoa.
Zahvaljujući kvalitetu, inovativnosti i tradiciji, ĆDobro jutroĆ je postao sinonim za omiljeni domaći brend kod potrošača.
Višegodišnje ulaganje u tehnologiju, doprinelo je da kompanija "Dijamant" svojom paletom margarina, zadovoljava kriterijume svetskog tržišta, a moderan dizajn je nešto po čemu je ĆDobro jutroĆ takodje prepoznatljiv, dodaje se u saopštenju "Dijamanta".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana