Tekst objavljen: 29.10.2016 17:30        


Delta Motors je velikom žurkom obeležio dva jubileja, 100 godina BMW brenda i 10 godina kompanije Delta Motors. Proslavi je prisustvovalo više od 500 zvanica, klijenata, poslovnih partnera i gostiju iz sfere javnog života. Ambijent inspirisan porukom “Uzbudljiv vek je pred nama” je pokazao smer kojim će se BMW brend kretati u budućnosti. 

Delta Motors proslavio 100 godina postojanja BMW brenda

U pozdravnom govoru generalna direktorka Aleksandra Đurđević istakla je da BMW brend već jedan ceo vek oblikuje budućnost sa jedinstvenom vizijom da stvara neponovljivo zadovoljstvo u vožnji.

Takođe, Aleksandra se zahvalila kompaniji BMW na uspešnoj, desetogodišnjoj saradnji kao i lojalnim klijentima BMW brenda. Heike Pfeil, regionalni menadžer BMW grupe, ovom prilikom naglasila je da Delta Motors daje pravi primer svojim odnosom i negovanjem brenda celom regionu, što potvrđuju i česte posete drugih zemalja koje se obučavaju na primeru domaćeg poslovanja.

Delta Motors, članica Delta Holding grupe, generalni je zastupnik BMW grupe na tržištu Srbije i Crne Gore od 2006. godine.

Kompanija posluje u oblasti uvoza automobila i motocikala, kao i razvoja auto centara u kojima su na jednom mestu objedinjeni prodajni saloni po najvišim i najmodernijim BMW standardima, servisi i prodavnice rezervnih delova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kompanija Delta Motors BMW 100 godina bmw

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana