Tekst objavljen: 23.02.2017 8:57        


BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Srpski turisti su veoma važni za Crnu Goru, jer čine četvrtinu ukupnog broja turista, istakla je pomoćnica ministra održivog razvoja i turizma Crne Gore Olivera Brajović dodajući da je prednost Crne Gore što se turisti iz Srbije mogu osećati kao kod kuće.  

Brajović: Srpski turisti veoma važni za turizam CG

"Srbija je za nas veoma važno tržište i zbog toga je veoma bitno što smo prvi put zemlja partner beogradskog sajma turizma", kazala je Brajović u izjavi Tanjugu.

Prema njenim rečima, činjenica da je Crna Gora zemlja partner sajma pokazuje koliko je dobra bilateralna i regionalna saradnja sa Srbijom i koliko ona može da doprinese razvoju trizma u obe države.

Ukazala je da je potpisan novi memorandum o saradnji između dva ministarstva koji predviđa usposatvljanje zajedničke radne grupe koja će intenzivno raditi na međusobnoj saradnji.

Podsetila je da je promovisan i prvi zajednički turistički proizvod, koji sa sastoji od sedam tematskih programa koji će pokazati šta je najbolje iz obe zemlje, a sa tom ponudom će se izaći pre svega na udaljena tržišta.

"Nudi dobrodošlicu i da se osećaju kao kod kuće. Velika je prednost kada odete na godišnji odmor a možete da se osećate kako kod kuće. Nudimo povoljne aranžmane, jednostavan ulaz u zemlju uz samo ličnu kartu".

Ona je ukazala da srpski turisti mogu da se veoma dobro provedu, kao da su kod kuće, a nisu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana