Tekst objavljen: 21.02.2015 3:25        


BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Potpisivanje sporazuma o saradnji udruženja banja Srbije, Turske, Hrvatske i Slovenije i formiranje BalkanSpa instituta biće organizovano na Medjunarodnom sajmu turizma, u petak 20. februara. Kako je saopštilo Udruženje banja Srbije, posle potpisivanja sporazuma biće najavljen samit "BalkanSpa Health || Wellnes" i organizovana promocija domaćina samita - Republike Slovenije i "Thermane" Laško.

Banja udružene u BalkanSpa institutu

BEOGRAD, 6. februara (Tanjug) - Potpisivanje sporazuma o saradnji udruženja banja Srbije, Turske, Hrvatske i Slovenije i formiranje BalkanSpa instituta biće organizovano na Medjunarodnom sajmu turizma, u petak 20. februara.
Kako je saopštilo Udruženje banja Srbije, posle potpisivanja sporazuma biće najavljen samit "BalkanSpa Health || Wellnes" i organizovana promocija domaćina samita - Republike Slovenije i "Thermane" Laško.
Formiranje BalkanSpa instituta ima za cilj unapredjenje zdravstvenog turizma, metoda prevencije, relaksacije i medicinske rehabilitacije u banjama Balkana, kroz klinička i eksperimentalna istraživanja.
Svaka od četiri asocijacije preuzela je na sebe da vodi jedan od četiri buduća centra u Turskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, navedeno je u saopštenju tog udruženja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana